Om företaget

För ett effektivt fastighetsägande

Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen och som ansvarig för ett stort antal bygg- och renoveringsprojekt har jag den erfarenhet som krävs för att kunna upprätta tydliga och effektiva underhållsplaner för en mängd olika typer av fastigheter. Jag har tidigare arbetar med både nyproduktion och renoveringar av allt från bostäder till skolor, sjukhus, kommersiella lokaler med mera. Som utbildad VVS-ingenjör och med behörigheterna BAS-U och BAS-P kan jag ta på mig en mängd olika uppdrag som syftar till att ge dig ett tryggt fastighetsägande där du arbetar proaktivt med underhållet.

Utöver upprättande av underhållsplaner för din fastighet så kan jag hjälpa dig med entreprenadbesiktning då jag även är certifierad entreprenadbesiktningsman.

Bland mina övriga tjänster hittar du energioptimering som syftar till att ytterligare förbättra energiförbrukningen i din fastighet. Jag kan även hjälpa dig med överlåtelsebesiktning vid fastighetsköp och projektledning vid bygg och renovering, inklusive upprättande av entreprenadhandlingar.

Välkommen att kontakta mig för att få mer information om hur jag kan hjälpa dig till ett enklare och mer effektivt fastighetsägande.

Jag använder mig av Planima, ett smart och effektivt program för underhållsplaner som ger bra överblick och underlättar med smidig administration på webben. Läs mer om Planima på deras hemsida!

underhållsplaner

Jag hjälper dig till ett effektivt och tryggt fastighetsägande.