Om företaget

För ett effektivt fastighetsägande

Med hjälp av våra effektiva och heltäckande underhållsplaner skapar vi möjligheter för våra kunder att ha en välskött fastighet med god ekonomi, med bättre planering och kontroll över fastigheten.

Med lång erfarenhet av fastighetsunderhåll och som ansvariga för besiktning av flera byggprojekt har vi den erfarenhet som krävs för att kunna upprätta tydliga och effektiva underhållsplaner för en mängd olika typer av fastigheter. Vi har tidigare arbetar med både nyproduktion och renoveringar av både bostäder, kommersiella lokaler och offentliga miljöer.

Erfarna byggkonsulter med rätt behörigheter kan erbjuda en mängd olika tjänster som syftar till att ge dig ett tryggt fastighetsägande där du arbetar proaktivt med underhållet.

Bland våra övriga tjänster hittar du överlåtelsebesiktning vid fastighetsköp samt projektledning vid bygg och renovering, inklusive upprättande av entreprenadhandlingar.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur jag kan hjälpa dig till ett enklare och mer effektivt fastighetsägande.

underhållsplaner

Vi hjälper dig till ett effektivt och tryggt fastighetsägande.